FUSIÓ DE TUMBET AMB IBÈRIC
I CONCURSO "EL PINTXO PERFECTO"
MAGDALENA ROSSELLÓ

INGREDIENTS.
Un rellom ibèric.
Patata
Albergínia
Pebre vermell i all
Salsa de tomàtiga
Formatge rallat per fondre
Sal i pebre.
Farina i oli d’oliva.
ELABORACIÓ:
Tallar el rellom molt prim, marcar a la paella un momentet, salpebrar i reservar.
Pelar les patates, tallar-les a rodanxes gruixades, i fregirles amb oli d’oliva.
Tallar l’albergínia a rodanxes primes, passar per farina i fregir.
Tallar el pebre vermell en tires, “potxar” a la paella amb un poc d’oli i un all.
MUNTATGE DEL "PINXO"
Posar una base de patata.
A continuació intercalades albergínia, rellom, albergínia, rellom i albergínia.
Una cullaradeta de salsa de tomàtiga .una tira de pebre vermell.
Un poc de formatge rallat.
Gratinar al forn ben calent 2 minuts.

INGREDIENTS.
Un rellom ibèric.
Patata
Albergínia
Pebre vermell i all
Salsa de tomàtiga
Formatge rallat per fondre
Sal i pebre.
Farina i oli d’oliva.
ELABORACIÓ:
Tallar el rellom molt prim, marcar a la paella un momentet, salpebrar i reservar.
Pelar les patates, tallar-les a rodanxes gruixades, i fregirles amb oli d’oliva.
Tallar l’albergínia a rodanxes primes, passar per farina i fregir.
Tallar el pebre vermell en tires, “potxar” a la paella amb un poc d’oli i un all.
MUNTATGE DEL "PINXO"
Posar una base de patata.
A continuació intercalades albergínia, rellom, albergínia, rellom i albergínia.
Una cullaradeta de salsa de tomàtiga .una tira de pebre vermell.
Un poc de formatge rallat.
Gratinar al forn ben calent 2 minuts.

No hay comentarios:
Publicar un comentario