Guillem y yo hemos estado saboreando tu espectacular blog de cocina, y no queremos ser menos que tú. Así que ahí va nuestra mejor receta de verano:
"GALLETETES TREMPADES AMB OLI"
Ingredients (per dues persones):
10 galletes d'oli (això sí, que siguin d'Inca)
oli (això sí, que sigui de Sòller)
2 tomàtigues de ramallet (això sí, si es mallorquina molt millor)
Sal (això si, que sigui marina, NO de rentaplats)
ELABORACIÓ
Agafar sa galleta amb sa mà dreta (això sí,si ets dretà) sino amb l' esquerra. I pasam a obrir sa galleta, lo seu és amb es ginavet, però si vols es consell del Chef, obri-la amb sa boca, es sa manera més segura de que sa galleta no és rompi.
Una vegada oberta i dins es plat, agafam s'oli ...de Sòller! i empapam sa galleta. Seguidament agafam sa tomatiga...mallorquina, la xapam i la refregam bé..... a la galleta...eeh!!
I per acabar un poquet de sal....marina.
Es resultat ...espectacular!!! i si a més ho acompanyam amb una copeta de vi negre (això sí, que sigui de Binnissalem) millor que millor.
PD: Lo que vengui després d'aquesta meravillosa recepta, que cadasqun ho condimenti a sa seva manera!!!! (pq entrar en detalls).
FIN
** Reservados los derechos, sino se penalizará
No hay comentarios:
Publicar un comentario